2007. október 31., szerda

Márton-nap, Libanapok - 2007.

Igazi ritkaság számba menő fogások,
amelyeket együtt csak novemberben,
a Fáy Présház Étteremben talál meg!


Etterem Fay Preshaz - Fot, Budapest, Hungary


Évente csak egyszer élvezheti azokat az ízletes, ritka ételeket, amelyeket a Fáy Présház Étterem a Márton-napi étlapon kínál Önnek.

A Szent ünnepléséhez kötődő hagyományok Pannónia történetében majd 1700 évre nyúlnak vissza. E földön született Szent Márton, Tours-i püspök, akinek emlékét legendák és magyarországi helységnevek is őrzik.

A legelterjedtebb Márton-napi szokás az ünnepi lakoma, amely ez alkalommal főként különféle libahúsokból készített fogásokból áll.


Lakomázzon a múltat idéző Fáy Présházban!


A Fáy Présház Étterem valódi magyar különlegesség, igazi kuriózum. Éttermünk ódon falai régmúlt korok hangulatát idézik. Helyiségünk-ben a reformkori Magyarország legkiválóbb művészei és gondolkodóimúlatták az időt egykor.
A hagyomány tovább él, napjainkban is gyakori vendégeink ismert művészek és a közélet jelesei csakúgy, mint a mindennapok üzleti életének sikeres szereplői.



A Legjobb Vidéki Étterem


2005-ben elnyertük a Legjobb Vidéki Étterem elismerést,
2006-ban bekerült a 100 Legjobb Magyar Étterem közé a Fáy Présház.

Jól jelzi a Fáy présház népszerűségét folyamatosan növekvő vendégköre, elismertségét pedig a média gasztronómiai szakértői által odaítélt szakmai díjai.



10+ éve a vendég öröméért


Több mint 10 éve szolgáljuk a szép természeti környezetben álló, múltja révén is egyedi Présház hangulatát kedvelő vendégeinket.



Hogy a legtöbbet adhassuk Önnek pénzéért


A Fáy Présházban biztosan számíthat a szokásos, állandó minőségére.Az ételek elkészítésekor úgyanúgy, mint a kiszolgálás során, a szak-mai követelményeken túl is figyelünk az Ön igényeire.

Gondosan választjuk ki a megfelelő alapanyagokat beszerzés során, de a legnagyobb körültekintéssel válogattottuk ki beszállító part-nereinket is, hogy Önnek a legtöbbet adhassuk pénzéért.



Étterem elérhető közelségben


A Fót peremén, a Somlyó lankás oldalában álló étterem teraszárólgyönyörű panoráma tárul vendégeink szeme elé, amit a budai hegyekhatárolnak. Köztük a távolban - nem is hinné - a Gellért-hegy.

Fekvésének köszönhetően a Fáy présház rövid idő alatt elérhető.Közvetlenül épületünknél, tágas parkolónkban tud megállni autójával.


»


» Étlap - Libanapok - 2007.


»


»


»


»


»


.


...

partner oldalak:

» A libasült titka - forum blogter - / 00. a libanapi blogger pályázatról
» Libanapok - iwiw.es blog blogter - / 01. a libanapi blogger pályázatról
» Libanapok - iwiw.es blog blogspot - / 01. a libanapi blogger pályázatról
» Libanapok - iwiw.es blog buzz - / 01. a libanapi blogger pályázatról
» Libanapok - iwiw.es blog freeblog - / 01. a libanapi blogger pályázatról
» Libanapok - iwiw.es blog blog - / 01. a libanapi blogger pályázatról

Fáy Présház Étterem - Lyoness.hu oldal

...

Nincsenek megjegyzések: